Chloe´s historia 

Lite om Chloe MindHealing

Chloe MH är en behandlingsform, som jobbar med själsliga resurser. Vare sig andliga och kroppsliga behov.

Du kan få hjälp till att lära dig hur du kan komma i kontakt  med din själ och världen du lever i. Samt får du hjälpa till att upptäcka dina egna gåvor som redan finns inom dig och du även lär dig att använda dessa, där i ditt liv när du behöver det som mest. 

 

Hur och Vad erbjuder vi?


Via Mind Healing och Soul Abundance metoder, renas din kropp och själ från negativa energier och blockeringar. Därefter höjs din energi nivå och blockeringarna upphävs.

När du är klar med en kurs, känner du dig hel igen och är redo till att bygga balans och stabilitet i dit liv.

Vilke är Jag?

Hej! 


Mitt namn är Parwin, och jag är utbildad MindSpring-Tränare, som är en psykosocial behandlingsmetod utviklad av en Holländsk forskare Poul Sterk.


Sedan har jag studerat Soul Abundance och därmed har jag utvecklat Chloe MindHealing-metoden, som är en kombination av båda mina professioner.


Jag kan hjälpa dig, som behöver vägledning och rådgivning inom livets utmaningar, som har länge varit en blockering för din bekvämlighet och dina drömmar.


Min profession inom Chloe Mind healing, är inte bara en utbildning, men det är en livslång erfarenhetsresa, som har utveckla mig till den personen jag är idag. 


Vi ses snart till en ny början i livet här i jorden 😉